Zielsafstemming

In een Zielsafstemming maak ik contact met het onderbewuste op telepathische wijze. Ik luister dan op een diepere laag, in de energie. Ik vraag hoe het met je gaat en wat je op dat moment nodig hebt. Zo vinden we antwoorden.

Neem je tijd
Ik beschrijf wat ik voel, zie en hoor? Je ontvangt digitaal een verslag. Dit kun je een rustig moment lezen. Een Zielsafstemming kan lang doorwerken. Pak hem er na een tijdje weer eens bij, er zullen waarschijnlijk nog dingen in staan die dan pas tot je doordringen. Neem je tijd.

Verder met MEE-therapie
In het verslag staan de vragen die je me stelde met waar mogelijk antwoorden. MEE-therapie kan een gevolg zijn wanneer je dieper op de vragen en antwoorden in wilt gaan. Dat kan ook wanneer je het verslag voor de derde of vierde keer leest en dan verder wil.

Zo werkt het
Bij een Zielsafstemming leg ik contact d.m.v. een foto van de persoon op wie ik afstem en de naam en geboortedatum. Op telepathische wijze maak ik contact met het onderbewuste (afstemmen).

Je hoeft hiervoor niet naar mij toe te komen, het gebeurt allemaal op afstand. Je hoeft ook niet klaar te zitten voor de Zielsafstemming, je kunt gewoon doorgaan met je dag. Het enige wat je moet doen is er voor open staan.

Wat vraag ik je
We kijken samen naar het leven en waar je hulp bij kan gebruiken. Ik luister en help om antwoorden te vinden.

Een Zielsafstemming is ook mogelijk voor:
Je kind.
Een overleden dierbare.
Je huisdier.

Reacties gesloten.