Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Intuïtieve Opstellingsdag ‘Laat het zichtbaar zijn’

7 februari @ 10:00 - 16:30

€44 – €99

Intuïtieve Opstellingsdag ‘Laat het zichtbaar zijn’

Vrijdag 7 februari 2020 is het zover! In een groep van max 10 personen zal ik intuïtieve opstellingen begeleiden.
Wil jij meer inzicht krijgen waarom je vastloopt, dit kan in je relatie zijn of in je werk.
Waarom loop je tegen bepaalde terugkerende patronen aan?

Bij een opstelling kijk ik systemisch. Je familie is een systeem, je gezin, je werk, een vereniging en jijzelf bent ook een systeem. Wij zijn onderdeel van een systeem. Met een opstelling kijk je naar een systeem. Vanuit je gevoel stel je personen of onderwerpen op waardoor je meer inzicht krijgt, waarom je iets doet of juist niet iets doet.

Ben jij klaar om te kijken, voelen en ervaren wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag zou willen? Wat wil er graag gezien worden? Een opstelling kan je blinde vlekken zichtbaar maken, maken blokkades in een (familie) systeem zichtbaar en laten je het doorvoelen, waardoor het weer kan gaan stromen. Dat zichtbaar maken is belangrijk. Als dingen zichtbaar zijn, kun je bewust keuzes maken en kun je eventueel dingen veranderen en helen. Ik zal je intuïtief begeleiden in rust, zonder al te veel te praten, niet volgens het klassieke opstellen.
Er is plaats voor 4 vraagstellers. Deze deelnemers
nemen hun eigen inbreng, vraag, thema mee en krijgt een opstelling. Na een kort gesprek, vraag ik je of je een deelnemer wilt kiezen die voor jou, een bepaald persoon of onderwerp wilt gaan staan. De deelnemer gaat in het veld staan, puur op intuïtie en volgt de bewegingen in zijn of haar lichaam. Ik kan een deelnemer vragen stellen hoe hij/zij zich voelt. Zo gaan we verder. De vraagsteller is ook representant voor volgende opstellingen.
Naast de vraagstellers is er plaats voor 6 representanten. Een representant is iemand die bereid is om voor de vraagsteller in de familieopstelling een persoon of ‘iets’ te vertegenwoordigen. Naar mijn ervaring wordt representant zijn in een opstelling vaak als bijzonder ervaren, omdat het vaak ook echt iets in jezelf raakt en in beweging brengt. Je hoeft geen ervaring te hebben met opstellingen. Soms is het meteen zichtbaar, een andere keer landt het veel later.

De opstellingsdag vindt plaats in De Poort, een prachtige plek omringd door natuur in Groesbeek. Van 10.00 uur tot 16.00 uur.
De dag is inclusief een heerlijk, gezond en uitgebreid lunchbuffet, koffie, thee en fruit.
De investering voor een vraagsteller is 99 euro inclusief BTW.
De investering voor een representant is 44 euro inclusief BTW. 

Heb je nog vragen of twijfel je, dan plannen we eerst een telefonisch gesprekje. Wil je je graag aanmelden, dat kan via info@straalvanuitjehart.nl

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€44 – €99
Website:
www.straalvanuitjehart.nl

Meld je aan door een mail te sturen aan info@straalvanuitjehart.nl.

Of neem contact met me op.