Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Groepshealing op afstand

20 februari @ 21:00 - 22:00

€11,11

Groepshealing op afstand.

In je eigen omgeving een healing op afstand ontvangen.
Om de week geef ik een groepshealing op afstand. Ik stem me af op de helende energie van bijvoorbeeld het universum, engelen, een krachtplek of opgestegen meesters. Dat is elke keer een andere energie. Daarnaast stem ik me af op alle mensen in de groep en geef zo de energie door die jij mag ontvangen. De energie bepaalt zelf, samen met jouw energie, ziel, lichaam, waar de healing voor jou nodig is op dat moment.

Tijdens de Healing.
Het is fijn om tijdens de healing een rustig plekje op te zoeken waar je niet wordt gestoord. Ga lekker liggen of zitten en stel je open voor de healing.
Dit hoeft niet per se, de energie doet ook zijn werk tijdens bezigheden, maar het is wel erg fijn om een rustmoment te creëren voor jezelf.  Verder hoef je niets te doen.
Tijdens de healing kan je tintelingen ervaren, je kunt je relaxt gaan voelen of wat lichamelijke pijn(tjes) ervaren. Je energie gaat naar een hogere frequentie, dat kan eerst gepaard gaan met vermoeidheid. Elk lichaam reageert anders, soms merk je bijna niks.

Luister de dagen na de healing goed naar je lichaam en drink wat meer water dan normaal.
De healing werkt een tijd door.

Na de healing of de dag erna ontvang je van mij een korte boodschap die ik tijdens de healing door mag krijgen.

Hieronder  wat reacties van een groepshealing:
“Ik voelde me intens rustig”
“ Overal voelde ik tintelingen. Ik kan nu goed ademhalen, net alsof ik meer ruimte heb gekregen om rustig en diep in te ademen. De boodschap bij de healing heeft me ontroerd en ga ik zeker meenemen. Dank je, lieve Evelien”
“Het heeft veel ingang gezet, de afgelopen dagen waren intens maar ik merk dat er ontzettend veel los is gekomen en dat ik veel meer energie heb. Mijn zicht lijkt op een of andere manier helderder en ik kan meer genieten van de momenten. Vind het zo apart dat dit via een afstandshealing bereikt kan worden. De korte boodschap is zo fijn, elke dag lees ik hem even en voel me krachtig en blij.  Ben je erg dankbaar, lieve Evelien”.

Een groepshealing op afstand kost €11,11
Graag aanmelden via het contact formulier of mail naar info@straalvanuitjehart.nl

Je ontvangt een betaalverzoek via de mail. Zodra ik de betaling binnen heb, krijg je een bevestigingsmail van me en doe je mee met de groepshealing.

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
21:00 - 22:00
Kosten:
€11,11
Website:
www.straalvanuitjehart.nl

Organisator

Straal vanuit je Hart
Telefoon:
06-51810889
E-mail:
info@straalvanuitjehart.nl
Website:
www.straalvanuitjehart.nl

Meld je aan door een mail te sturen aan info@straalvanuitjehart.nl.

Of neem contact met me op.