Zielsafstemming overledene

Een Zielsafstemming met iemand die niet (meer) kan praten. Is je kind overleden, doodgeboren of heb je vragen voor een overleden dierbare? Zoek je contact met een coma- of Alzheimerpatiënt? Neem dan contact met me op.

Onbeantwoorde vragen
Wanneer iemand niet meer met de eigen stem kan communiceren blijven anderen, jij, soms achter met vragen. Wil je antwoorden? Met een Zielsafstemming voer ik het gesprek met diegene die niet meer kan communiceren.

Brug
Het afscheid van een dierbare kan heel moeilijk zijn. Het brengt verdriet en misschien ben je achtergebleven met onbeantwoorde vragen.
Je hebt behoefte om de boodschap van diegene die je mist te horen of je wil zo graag weten of je dierbare overledene nog om je heen is.
Ik kan die brug zijn tussen jou en die dierbare overledene. Dat kan het (ongeboren) kindje zijn dat je bent verloren.
Het kan een troost zijn om van je kindje nog een boodschap te mogen ontvangen.

Contact met coma- of Alzheimerpatient
Ook kan de Zielsafstemming een fijne manier zijn om diegene een boodschap te laten overbrengen die niet meer aanspreekbaar is.
Dierbaren die in hun laatste levensfase zitten, in coma liggen, maar denk ook aan dierbare die een geestelijke of lichamelijke beperking hebben en hierdoor niet meer kunnen praten.
Dierbare met Alzheimer, dementie of Korsakov.

Ik maak contact met diegene en kan zo je vragen aan je dierbare stellen, ik luister naar wat je dierbare te vertellen heeft en maak een verslag van het gesprek wat we hebben.
Dit verslag ontvang je per mail, zodat je het op een rustig moment kan lezen.
Voor een Zielsafstemming maakt het niet uit hoe lang het is geleden dat je dierbare is overleden.
Voor een aanvraag of andere vragen, neem contact met me op middels het contactformulier.

Wil je graag een Zielsafstemming aanvragen? Neem dan contact met me op.

Reacties gesloten.