Over mij

“De basis, jouw hart, jouw ziel, jouw gevoel. Geluk zit in jezelf.”

Ik ben Evelien Sieben-Rothuis (1982), getrouwd en moeder van twee kinderen.

Straal vanuit je hart, dat gevoel heb ik altijd gehad, dat dat de essentie is van wat ik graag wil. Dat is mijn basis, voelen wat je in je hart graag zou willen. Een tijd lang heb ik dit niet gedaan, waardoor ik de connectie met mezelf kwijt was. Als klein meisje werd ik vaak overspoeld door gevoelens en indrukken. Ik was vaak angstig omdat ik al die gevoelens, en alle dingen die ik voelde en zag, niet thuis kon brengen. Ik wilde het niet voelen en niet zien. Op mijn eigen manier heb ik geprobeerd om wat ik voelde en wat ik zag te onderdrukken door een muur om me heen te bouwen.  Vermoeiend, onzeker, altijd maar denken wat anderen van me zouden vinden, een afgestompt gevoel hebben. Totdat ik moeder werd. Als jonge moeder komen er veel dingen op je af. We leven in een tijd waarbij van alles wordt verwacht van iedereen, de lat wordt hoog gelegd. We gaan maar door, waardoor we vaak minder genieten van de kleine dingen in het leven die het leven zo mooi maken. Dat zijn niet de materialistische dingen, maar een lach, een zonnestraal door het raam, de natuur, gewoon genieten op dit moment.  Mijn gevoelige kindjes zijn spiegeltjes, ze hebben me weer terug in contact gebracht met mezelf. Ik heb op  het randje gestaan van een burn-out, dat was de druppel. Geluk zit in jezelf. Ik wil doen waar ik van ga stralen en dat is mensen helpen om antwoorden vanuit zichzelf te krijgen. Handvatten geven om weer terug te komen bij de basis. De basis, jouw hart, jouw ziel, jouw gevoel.

Ik heb de opleiding Luisterkind gevolgd. Deze methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont. De opleiding ben ik in eerste instantie gaan doen voor mijn kinderen, om ze op deze manier te kunnen helpen. Het was een cadeau, een cadeau voor mezelf, ik sta hierbij in mijn kracht. Ik wil niet alleen mijn kinderen helpen, maar iedereen die gehoord wil worden.  Het heeft deuren geopend. Na deze opleiding ben ik de opleiding tot MEE (Multi Energetisch Essentie) therapeut gaan volgen bij Centrum Puur. Als MEE therapeut help ik je om weer in balans te komen.

Ik ben vanaf augustus 2018 gestopt met mijn baan in het ziekenhuis, zodat ik me volledig kan richten op mijn praktijk en doe ik waar mijn hart van gaat stralen. De methodes en ervaringen die ik heb opgedaan als Energetisch therapeut en de liefde voor systemisch kijken neem ik mee tijdens het maken van Zielsafstemmingen.

Reacties gesloten.