Intuïtieve (familie) opstelling

Systemisch kijken. Je familie is een systeem, je gezin, je werk, een vereniging en jezelf bent ook een systeem. Wij zijn onderdeel van een systeem.

Ben jij klaar om te kijken, voelen en ervaren wat jou tegenhoudt om te doen wat je graag zou willen? Wat wil er graag gezien worden? Een opstelling kan je meer inzichten geven. Dit doe ik d.m.v. een, een op een sessie bij mij in de praktijk of d.m.v. een groepsopstelling tijdens een verbindingsdag.

Een opstelling kan patronen zichtbaar maken hoe iemand in het leven staat. Een opstelling kan ook inzichten geven van anderen of de oorsprong van de blokkade. Het is geen oplossing, maar het geeft je wel inzichten waar je verder mee kan. Daarnaast gebeurt er veel in de energie tijdens en na een opstelling, waardoor de energie ook weer kan gaan stromen.

Wil je graag een afspraak maken voor een opstelling of heb je nog vragen neem dan contact met me op via het contact formulier.

Opstellen in mijn praktijk.
Je komt bij mij in de praktijk waar we een kort gesprekje hebben, waarna we verder gaan met het opstellen. Dit doe ik met poppetjes, visueel of met blaadjes.

Ik reserveer 1 ½ uur voor de opstelling in mijn praktijk. Kosten zijn 95 euro.

Intuïtieve groepsopstelling
Tijdens een zielsverbindingsdag die ik samen met Heidi van praktijk Meili organiseer vinden er ook intuïtieve groepsopstellingen plaats. Wil je meer informatie, wat en wanneer de zielsverbindingsdagen zijn, kijk dan in mijn agenda.

Reacties gesloten.